Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

ZULU DANI 🐘 outdoor oprema s najboljim omjerom cijene x kvalitete samo do 3.10.Pogledajte

Thermolite®

Thermolite® je izvrstan i lagan termoizolacijski materijal koji se korist za toplo zimsko rublje (serija Direct Alpine T3) ili kao unutarnji sloj od kombinirane tkanine koji štiti od hladnoće. Zadržava sjajna svojstva čak i kad je mokar.

To su pletiva ili softshelly izrađene od šupljih vlakana Advans, čija unutarnja šupljina ispunjena zrakom povećava izolacijska svojstva materijala. Proizvodi Thermolite udobni su i lagani, povećavaju zaštitu od hladnoće i u normalnim uvjetima i na mokrom, dok korisniku omogućuju savršenu slobodu kretanja.

Salewa Responsive technology: Vybavení, které vrací energii

Materijali i tehnologije proizvodnje

Inteligentní tkanina, která vrací energii tělu, to je Responsive. Tuto unikátní technologii od značky Salewa vám představíme na následujících řádcích.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.