Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

ZULU DANI 🐘 outdoor oprema s najboljim omjerom cijene x kvalitete samo do 3.10.Pogledajte

Victory

Tkanina VICTORY koristi posebno funkcionalno vlakno Microsense, koje su izravno razvili stručnjaci iz SITIP -a. Njegove prednosti su nisko održavanje, velika prozračnost i brzo sušenje. Također osigurava trajnu svježinu i eliminisanje znoja na površinu, gdje isparava. Zahvaljujući primjesi elastičnih vlakana, nudi visoku udobnost nošenja, ugodan i mekan dodir i atraktivan izgled. Zahvaljujući finom brušenju na stražnjoj strani, materijal se ističe specifičnim svojstvima toplinske izolacije, pa je stoga prikladan za uporabu čak i u nepovoljnim klimatskim uvjetima.

Salewa Responsive technology: Vybavení, které vrací energii

Materijali i tehnologije proizvodnje

Inteligentní tkanina, která vrací energii tělu, to je Responsive. Tuto unikátní technologii od značky Salewa vám představíme na následujících řádcích.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.