Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Kod: 10WARG23 Dodatnih 10% popusta na WARG 🐺

Warmloft

Regatta Warmloft je sintetička tkanina koja je dizajnirana tako da bi što bolje imitirala prednosti i toplotnu udobnost koju perje pruža odjeći.

Kako funkcioniše WARMLOFT?

To je ultra lagana sintetička tkanina ispunjena mjehurićima zraka, koji kroz nju osiguravaju toplinu i udobnost.

Koje su prednosti WARMLOFT-a?

Proizvod nudi toplotnu izolaciju, koja je također prozračna, što čini odjeću pogodnom za razne aktivnosti. Strukturiran je tako da se lako stisne, što je idealno za putovanja. Vodootporan je, a zahvaljujući tome odjeća može pružiti topotnu izolaciju čak i kad je mokra. Sintetička vlakna se brzo suše što je idalno za neutralisanje neprijatnih mirisa.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.