Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Lokoti TSA

TSA (Travel Sentry Approved) lokoti se koriste za jednostavan pristup sadržaju predane prtljage tijekom sigurnosnih provjera. Uprava za sigurnost na aerodromu TSA  (Transportation Security Administration) ima pravo provjeriti sadržaj prtljage bez prisustva vlasnika.

Ove provjere počele su u Sjedinjenim Državama nakon terorističkih napada 11. rujna 2001., a prvi TSA lokoti pojavili su se na prtljazi 2004. Danas se provode u većini zračnih luka diljem svijeta.Pregledava se bez prisustva vlasnika. Ako je zaključan klasičnim lokotom bez TSA umetka, otvara se na silu, što najčešće ošteti lokot ili klizač patentnog zatvarača.

 

TSA lokoti stoga omogućuju zaključavanje vaše prtljage bez opasnosti da je oštetite tijekom mogućeg naknadnog pregleda, koji se obavlja nakon prijave bez prisutnosti vlasnika, jer je TSA zaposlenik opremljen univerzalnim ključem za otključavanje.

 

TSA lokoti su označeni crvenim dijamantom. U slučaju kodnih, one su opremljene umetkom na kojem je utisnut broj univerzalnog ključa za otključavanje. Nikome drugom, uključujući vlasnika prtljage, nije dostupan.

 

Označení TSA zámků

Prozračnost i paropropustnost

Rječnik outdoor pojmova

Birate odjeću za outdoor, ali ne znate točno značenje nekih stručnijih pojmova? U današnjem kratkom članku objasnit ćemo točno dva, a to su paropropusnost i prozračnost. Pa što to znači?

Šta su barefoot cipele?

Rječnik outdoor pojmova

Barefoot obuća  je vrsta obuće koja se fokusira na udobnost i prirodno kretanje. Dizajnirane su kako bi pružile što veću slobodu kretanja vašim stopalima i mekan dopad na tlo.  

Jerky

Rječnik outdoor pojmova

Mi biramo za vas

15,99  (12.51 %) 13,99 

Usporediti

95,18  (10.71 %) 84,99 

Usporediti

Lokot za prtljagu Pacsafe Prosafe 800

21,99 

Usporediti

Lokot za prtljagu Pacsafe Prosafe 620

17,99 

Usporediti

18,99  (5.27 %) 17,99 

Usporediti