Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Veliki popusti na zimske jakne i hlače do 60% popusta pogledajte

Black Crows

Black Crows je nezavisni francuski brend koji su 2006. godine osnovali profesionalni skijaši. Brend Black Crows rođen je iz želje za spajanjem ljepote i učinkovitosti. Stvara objekte vođene dizajnom koji su beskompromisni u izvedbi i identitetu za današnje skijanje. Cilj tvrtke je ugoditi osjetilima kroz slobodu i avanturu.

 

Priča o brendu The Black Crows je uglavnom o grupi prijatelja koji su odlučni ispuniti svoje ambicije i ne boje se preispitivati standarde. U zimu 2005. Camille Jaccoux i Bruno Compagnet, dva profesionalna skijaša i dugogodišnji prijatelji, sanjali su o skijama koje će biti suprotne skijama koje su se tada nudile na tržištu freeride skijanja. Njihova vizija bila je skije koje dižu prašinu, koje je kombinirala dovoljno velik raspon krila da izdrži zavoje pod velikom brzinom kao i oblik, koji je izdržao nagle promjene smjera. Kako je opći trend na tržištu bio uže i šire skije, ova dva skijaša nisu mogla pronaći model koji bi odgovarao njihovim zahtjevima...

Jedne večeri našli su se za stolom u restoranu u Chamonixu i uz čašu Valpolicelle, a oba skijaša su opisala svoje skije iz snova. Tržište u to vrijeme nije odražavalo raznolikost svijeta slobodnog skijanja. I tako se tijekom jela pojavila ideja da se diferencira i stvore skije pod svojim brendom. To je bilo rođenje projekta budućeg modela Corvus.

Prikaži više

23_01_26_bundobrani

U odjeljku nema proizvoda.