Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

💣kod: SALE15 💣 dodatnih -15% NA SVE vrijedi za kupovinu iznad 40 €

Brita

Sustav filtracije njemačke obiteljske tvrtke BRITA doživio je brojne inovacije od svog osnutka 1966. godine, a rezultat je blizu savršenstva. Temelji se na iznimno učinkovitoj uravnoteženoj mješavini aktivnog ugljena i smole, pohranjenoj u punjenju BRITA Maxtra i BRITA Classic. Jedan je dovoljan za mjesec dana rada ili za obradu do 100 litara vode . Za odabrane vrste, BRITA Memo digitalni zaslon nadzirat će vam vijek trajanja.

Pitka voda sadrži približno sedamsto prepoznatljivih neotrovnih i otrovnih tvari, od kojih je klor vjerojatno najpoznatiji po tipičnoj abraziji. Sustav BRITA može se uspješno nositi s mnogima od njih, svakako s teškim metalima , čime se smanjuje tvrdoća vode. Time se ne povećava samo njegova kvaliteta, već i vijek trajanja aparata za kavu ili kuhala za vodu, ali i glačala - u filtriranoj vodi u njih se neće taložiti filtrirani kamenac. S druge strane, minerali poput kalcija ili magnezija, koji su korisni za vaše tijelo, ostaju. Voda bez neželjenih tvari sama po sebi ima bolji okus, ali i naglašava okus i aromu kave, čaja i drugih pripremljenih pića.

BRITA Maxtra sustav radi s jedinstvenim modelom četverostupanjske filtracije . U prvoj fazi voda teče kroz sitni mrežasti filter. Nakon toga, poseban ionski izmjenjivač smanjuje sadržaj kamenca (a time i tvrdoću vode) i teških metala poput olova i bakra. Međutim, istodobno zadržava željene čvrste čestice magnezija i kalcija. U trećoj fazi vrijeme je za aktivni ugljen koji smanjuje sadržaj tvari koje utječu na miris i okus vode - osobito klora. I na kraju - u četvrtoj fazi voda prolazi kroz posljednji sitni filter koji hvata i najmanje naslage.

U usporedbi s kupnjom flaširane vode, korištenje BRITA filtracijskog sustava definitivno je jeftinija opcija. Osim toga, možete zaboraviti na nošenje teških paketa PET boca i uloženi trud. Brinete li o okolišu? Onda znajte da filteri nisu ni približno tako teški kao PET boce. Osim toga, iz obične plastike oslobađaju se razne kemikalije koje otpuštaju dosad nepoznate učinke na ljudsko tijelo. Želite li ih nepotrebno primati svaki dan? 

Možete odabrati i vrč za filtriranje vode BRITA točno prilagođeno vašim potrebama. Poklopci su dizajnirani tako da možete udobno napuniti vrč izravno iz slavine, a da ga ne morate vaditi. Sve što trebate dovoljna je jedna ruka. Oblik BRITA vrča za vodu je dizajniran tako da ih možete lako spremiti izravno u vrata hladnjaka. Korišteni materijali omogućuju bez problema održavanje u perilici posuđa.

Naravno, postoji ponuda raznih volumena od litarskog vrča do onog od tri i pol litre, a uz to i vrlo raznolika paleta boja na izbor.

Prikaži više

funkční oblečení

U odjeljku nema proizvoda.