Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Feuerdesign

Feuerdesign ima sjedište u Njemačkoj. Od 2015. godine aktivan je na području stolnih roštilja. Kombinira tradicionalnu izradu s najnovijim tehnologijama. Feuerdesign proizvodi imaju visoku kvalitetu izrade, maksimalnu trajnost, najvišu kvalitetu i jednostavni su za uporabu. Razvoj proizvoda odvija se u Njemačkoj, a proizvodnja u inozemstvu podliježe najstrožoj kontroli kvalitete.

Stolni roštilji Feuerdesign čine roštiljanje ugodnim iskustvom. Zatvoreni poklopac na košari s drvenim ugljenom štiti ugljen od kapanja masnoće, čime se sprječava razvoj dima. Dvostruka bočna stijenka podnožja roštilja nikada se ne zapali i omogućuje hvatanje roštilja za premještanje samo golim rukama. Svježi zrak koji dovodi motor ventilatora na baterije osigurava da je roštilj spreman za uporabu u roku od 5 minuta . Rešetka za roštilj, unutarnja košara i poklopac košare na drveni ugljen izrađeni su od nehrđajućeg čelika i mogu se lako oprati u perilici posuđa nakon pečenja. Svi stolni roštilji opremljeni su praktičnom torbom pa ih možete ponijeti bilo gdje.

Može se kupiti i dodatna oprema za roštilje Feuerdesign - poput poklopca s termometrom, zdjele za pečenje povrća ili kamena za pečenje pizze. 

Prikaži više

bundy

U odjeljku nema proizvoda.