Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Force Ten

Brand Force Ten drži fokus na opremi za ekstremne uvjete. Proizvodnja šatora, ruksaka, vreća za spavanje i karimata podvrgnuta je zahtjevnim ispitivanjima. Biraju samo najbolje materijale. Koriste skraćenicu F10.

Kvaliteta, trajnost, pouzdanost i performanse! Ovo su slogani ove vrhunske linije vrhunskog škotskog brenda Vango. Korišteni materijali najkvalitetnije i savršene tehničke konstrukcije šatora, vreća za spavanje i ruksaka zadovoljavaju ekstremne potrebe penjača, trkača, avanturista i putnika diljem svijeta. S ovom markom osjećat ćete se sigurno u svakom okruženju. Idite izvan svojih granica s Force Ten!

AMG Grupa okuplja obitelj pouzdanih marki usmjerenih na užitak na otvorenom. Vlastiti Vango, Force Ten ( F10 ), Black's iz Greenocka, Lichfielda i Mitca. Britanski je distributer za tvrtke Rossignol, Trangia i Wayfayrer.

Njihovi korijeni sežu u 1847. Thomas Black otkrio je da se određene tvrde tkanine mogu dobro koristiti za izradu šatora, a kako su outdoor aktivnosti postale popularne, šatori su postali glavne ikone outdoor načina života. Danas proizvodi više od 2000 proizvoda i prodaje ih u 50 zemalja svijeta.

Stvorili su novu cestu za šatore na napuhavanje i tende za kamp kućice, osnovali AirBeam® kao tržišnog lidera u šatorima i tendama za automobile. Nastoje nastaviti s inovacijama sjajnih proizvoda, izgraditi snažna partnerstva i uvijek tražiti nove izazove na područjima svog poslovanja.

U odjeljku nema proizvoda.