Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Veliki popusti na zimske jakne i hlače do 60% popusta pogledajte

Force Ten

Brand Force Ten drži fokus na opremi za ekstremne uvjete. Proizvodnja šatora, ruksaka, vreća za spavanje i karimata podvrgnuta je zahtjevnim ispitivanjima. Biraju samo najbolje materijale. Koriste skraćenicu F10.

Kvaliteta, trajnost, pouzdanost i performanse! Ovo su slogani ove vrhunske linije vrhunskog škotskog brenda Vango. Korišteni materijali najkvalitetnije i savršene tehničke konstrukcije šatora, vreća za spavanje i ruksaka zadovoljavaju ekstremne potrebe penjača, trkača, avanturista i putnika diljem svijeta. S ovom markom osjećat ćete se sigurno u svakom okruženju. Idite izvan svojih granica s Force Ten!

AMG Grupa okuplja obitelj pouzdanih marki usmjerenih na užitak na otvorenom. Vlastiti Vango, Force Ten ( F10 ), Black's iz Greenocka, Lichfielda i Mitca. Britanski je distributer za tvrtke Rossignol, Trangia i Wayfayrer.

Njihovi korijeni sežu u 1847. Thomas Black otkrio je da se određene tvrde tkanine mogu dobro koristiti za izradu šatora, a kako su outdoor aktivnosti postale popularne, šatori su postali glavne ikone outdoor načina života. Danas proizvodi više od 2000 proizvoda i prodaje ih u 50 zemalja svijeta.

Stvorili su novu cestu za šatore na napuhavanje i tende za kamp kućice, osnovali AirBeam® kao tržišnog lidera u šatorima i tendama za automobile. Nastoje nastaviti s inovacijama sjajnih proizvoda, izgraditi snažna partnerstva i uvijek tražiti nove izazove na područjima svog poslovanja.

Prikaži više

23_02_02_SALE15_HR
Pronađeni proizvodi: 2

Proizvodi

575,60  (4.56 %) 549,34  4.139 kn

Usporediti

428,47  (4.63 %) 408,65  3.079 kn

Usporediti