Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Isostar

Sve je počelo u Švicarskoj krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća u koncernu Wander Ltd., koji je provodio istraživanja na području prehrane. Istraživač dr. Felix Keifer otkrio je da dodavanje male količine ugljikohidrata i sode vodi pomaže da se tijelo bolje apsorbira. Ovo je otkriće bilo vrlo važno u smislu, na primjer, spašavanja djece iz zemalja u razvoju koja umiru od nedostatka tekućine, a kasnije je postalo polazište u razvoju robne marke Isostar.

Prvi napitak Isostar, namijenjen izravno sportašima, ugledao je svjetlo dana 1977. godine . 

Od 2003. godine robna marka Isostar pripada francuskoj grupi Nutrition & Santé, koja je europski lider u dijetalnoj i organskoj prehrani, no značajan dio proizvodnje i dalje se nalazi u Švicarskoj. Danas je Isostar apsolutni europski lider na području sportske prehrane . Ima stabilnu poziciju na češkom tržištu već 40 godina. Vodeći češki sportaši, predvođeni hokejaškim timom, dugo su imali povjerenja u marku. Dobra distribucija proizvoda u supermarketima, drogerijama, sportskim trgovinama itd. Čini ih lako dostupnima široj javnosti.

Učinci napitaka Isostar redovito se testiraju u istraživačkim institutima u mnogim zemljama, gdje se učinci pića Isostar uspoređuju s običnom vodom (hipotonična tekućina) i raznim sokovima (hipertonična pića). Rezultati su jasno pokazali da je brzina apsorpcije izotoničnog napitka Isostar u tijelo u crijevima višestruko veća nego u vodi ili sokovima.

Elektolite iz Izostar-a ljudsko tijelo prirodno apsorbira u skladu sa svojim potrebama zbog znojenja, a oporavak razine krvne plazme mnogo je brži nego s drugim tekućinama.

Prikaži više

Tornádo
Pronađeni proizvodi: 2

Proizvodi

9,93  (7.75 %) 9,16  69 kn

Usporediti

11,60  (9.57 %) 10,49  79 kn

Usporediti