Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Veliki popusti na zimske jakne i hlače do 60% popusta pogledajte

Prolimit

Povijest marke Prolimit usmjerene na vodene sportove duga je više od 40 godina. Tvrtka je osnovana u Nizozemskoj s ciljem fokusiranja na proizvod i kvalitet izrade ruku pod ruku s pouzdanošću. Prolimit je svjetski brand koji se razvija i testira izravno na vodi. Prolimit također ima kćerku tvrtku, STX, koja proizvodi kvalitetne daske za paddleboard, jarbole i jedra.

Jedna od najizrazitijih kategorija ove marke su odijela koja su vrlo popularna i kod surfera i kiteboardera. Prolimit u ovom smjeru karakteriziraju pristojni dizajni i boje koje odgovaraju spolu na koji je proizvod orijentiran. Prolimit koristi tehnologiju Thermal Rebound u proizvodnji vodene odjeće, koja koristi isti materijal kao i termo folije za preživljavanje radi povećanja otpornosti na zimu. Tehnologija Pin Release za jednostavno otkopčavanje sa jedrilice, kao i izvorna tehnologija Freezip, sustav pričvršćivanja koji svima olakšava zakopčavanja i otkopčavanja neoprena - možete ga prebaciti na prsa. Od robne marke Prolimit možete kupiti i ergonomske neoprenske cipele, odjeću od ekološkog neoprena "Nature Prene" ili pojačani trapez za jedrenje koji će vas zaštititi od mogućih ozljeda tijekom sporta.

Što se tiče sigurnosti, Prolimit se uglavnom fokusira na vodene prsluke koji imaju široku primjenu - od vodenog turizma na rijekama u Češkoj Republici do jedrenja na dasci i kiteboardinga bilo gdje u svijetu do veslanja na daskama za veslanje, bilo na mirnoj vodi ili na tekućim rijekama . Na području veslanja, marka Prolimit nudi ne samo odjeću koja se brzo suši, već i, za hladnije uvjete, neoprenske majice i kratke hlače za udobno veslanje i jamče toplinsku udobnost prema vremenskim uvjetima.

Naravno, u ponudi ove tvrtke pronaći ćemo i veliki izbor ženskih i muških trapeza za jedrenje na dasci i za kiteboarding. Prolimit već duže vrijeme koristi tehnologiju Pin Release za udice, što omogućuje lako otvaranje trapeza jednom rukom bez ikakvih teških manipulacija. Trapezi su vrlo udobni i dobro pristaju uz tijelo.


Važan dio ponude su i razne navlake za klasične daske za surfanje, kajtanje, jedrenje na dasci i daske za veslanje. Ponuda uključuje i kombinirane torbe koje omogućuju pakiranje kompletne opreme na WS ili KITE.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, postoji ponuda pribora za sve vodene sportove - rukavice od neoprena ili likre, neoprenske cipele za sve temperaturne uvjete, neoprenske kape ili, na primjer, neoprenski kaputi za duge hladne dane na sjeveru.

Prolimit je također proizvođač jarbola, nosača i trapeznih pojaseva. Assault boom veliki je favorit kod krila, koji ima takozvani V-grip, što će ljubitelji agresivne vožnje zasigurno cijeniti. U ovom odjeljku možete pronaći i vozače koji povezuju WS plovak i jedra.

Tijekom svog vremena na tržištu, ova je marka pronašla mnoge svoje obožavatelje zahvaljujući kvaliteti izrade i uporabi kvalitetnih materijala te uporabi znanja izravno za sport.

Prikaži više

bundy

U odjeljku nema proizvoda.