Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Veliki popusti na zimske jakne i hlače do 60% popusta pogledajte

Wayfayrer

Škotski brend Wayfayrer bavi se proizvodnjom pripremljene hrane za vaše aktivnosti na otvorenom. Porcionirano u čvrstim vrećicama. Cijela neotvorena posuda stavlja se u kipuću vodu i potrebno je kuhati oko 8 minuta. Wayfayrer jamči da neotvoreno pakiranje ima 3 godine jamstva, zahvaljujući 4-slojnom sastavu pakiranja. Gornji sloj je izrađen od poliestera, zatim od najlonske obloge i aluminijske folije, a unutarnji sloj je izrađen od modificiranog polipropilenskog materijala. U slučaju nužde, hrana je spremna za jelo bez zagrijavanja, na hladnom.

AMG Group ujedinjuje obitelj provjerenih marki usmjerenih na užitak na otvorenom. Vlastiti Vango, Force Ten (F10), Black's Greenock, Lichfield i Mitco. Je britským distributorem pro Rossignol, Trangia a Wayfayrer.

Njihovi korijeni sežu u 1847. godinu. Thomas Black je otkrio da se određene tvrde tkanine mogu dobro koristiti za izradu šatora, a kako su aktivnosti na otvorenom postale popularne, šatori su postali glavne ikone načina života na otvorenom. Danas proizvodi više od 2000 proizvoda i prodaje ih u 50 zemalja svijeta.

Utabali su svoj put šatorima na napuhavanje i tendama za kamp prikolice, osnovali AirBeam® kao vodećeg na tržištu šatora i tendi za automobile. Brend nastoji inovirati sjajne proizvode, graditi jaka partnerstva i uvijek tražiti drugu priliku u svim područjima svog poslovanja.

Prikaži više

funkční oblečení

U odjeljku nema proizvoda.