Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Jamstvo na svjetiljke Ledlenser

Ledlenser proizvodi pokriveni su 2-godišnjim jamstvom, koje se može produžiti do 7 godina nakon registracije proizvoda. U nastavku ćete pronaći mogućnosti produljenja jamstva i kako postupiti prilikom reklamacije.

 

Brend Ledlenser daje dvogodišnje jamstvo na svoje proizvode (samo svjetiljke). Izuzetak je baterija za koju vrijedi jamstvo od 6 mjeseci. Jamstvo za dodatnu opremu i dodatke (pakiranja i sl.) daje se u trajanju od 24 mjeseca. Jamstvo ne pokriva normalno trošenje i habanje. Jamstvo pokriva samo nedostatke nastale u proizvodnji. U slučaju mehaničkih oštećenja reklamacija se priznaje tek nakon stručnog pregleda servisera prodavatelja. Prodavač isporučuje samo originalnu robu. Jamstveni rok počinje teći od dana kada je roba predana kupcu odnosno krajnjem korisniku prilikom prodaje. Prodavatelj daje jamstvo za kvalitetu i potpunost isporuke. Roba se isporučuje s jamstvom od najmanje 24 mjeseca. Ako kupac otkrije nedostatke prilikom primitka robe, mora ih uvijek priopćiti pisanim putem i preporučenom poštom, bez nepotrebnog odgađanja, ali najkasnije u roku od 3 dana od primitka robe.

 

Ako želite ostvariti 7-godišnje jamstvo, morate imati jamstveni list i proizvod registriran na web stranici www.ledlenser.cz. Šifra se nalazi na naljepnici "100% ORIGINAL" i nalazi se na svakoj Ledlenser svjetiljki namijenjenoj distribuciji u Češkoj i Slovačkoj.

 

Proizvod je moguće registrirati OVDJE.

 

Imate Ledlenser proizvod s jamstvenim listom i želite ostvariti 7 godina jamstva?

 

Za reklamaciju trebate dostaviti porezni dokument, jamstveni list i obrazac za reklamaciju. Obrazac za reklamaciju mora sadržavati datum isporuke robe, naziv proizvoda, reklamiranu količinu, opis nedostatka, kontakt podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon i e-mail) te prijedlog načina rješavanja reklamacije.

Reklamaciju je potrebno imati na češkoj stranici, stoga Vam naše osoblje stoji na raspolaganju na narudzbe@4camping.hr

Kategorija trekking obuće

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer filteri za vodu

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer je možda najpoznatiji od brendova posvećenih tehnologiji filtriranja vode. Članak pokriva tehnologiju, prednosti i nedostatke filtera te pojedinosti o tome kako ih koristiti.  

Ograničeno doživotno jamstvo Leki

Dodatne informacije o proizvodu