Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Pinguin - Produljeno jamstvo

Jamstvo

PINGUIN proizvodi pokriveni su zakonskim jamstvom od 24 mjeseca (prema § 620. Građanskog zakona). Jamstveni rok za svaki proizvod počinje teći kada kupac preuzme predmet od prodavatelja (§ 621. Građanskog zakonika - Zakon br. 40/1964 Coll., s izmjenama i dopunama, u daljnjem tekstu Zakon o žigovima).

Jamstvo ne pokriva oštećenja uzrokovana normalnom uporabom produkta (§ 619. Građanskog zakona). To znači da prodavatelj daje dvogodišnje jamstvo samo za nedostatke. Neispravnost proizvoda ne može se zamijeniti s njegovim vijekom trajanja. Ne možete reklamirati kvar koji ste prouzročili svojom krivnjom, kao što su mehanička oštećenja.

Produljeno jamstvo

Budući da stalno poboljšavamo kvalitetu naših proizvoda, sada pružamo uslugu produženog jamstva za odabrane proizvode označene oznakom "Produljeno jamstvo", u trajanju navedenom na etiketi određenog proizvoda.

Definicija Produljenja jamstva:

 • Produljeno jamstvo sastoji se od produljenog besplatnog servisnog popravka nekih proizvoda izvan okvira zakonskog jamstva, odnosno 24 mjeseca.
 • Produljeno jamstvo je usluga koja pruža besplatan servis neophodan za otklanjanje svih nedostataka proizvoda uzrokovanih neispravnim materijalom ili greškama u proizvodnji koji nastaju tijekom normalne uporabe, postanu vidljivi i primjenjuju se tijekom trajanja produženog jamstva.
 • Pružamo produljeno jamstvo za proizvode za koje je označeno -Produljeno jamstvo na web stranici proizvođača (www.pinguin.com), u trajanju navedenom na etiketi određenog proizvoda.

Primjena Produljenja jamstva

Definicija kvara na produktu za koje se može tražiti Produljeno jamstvo:

Radi se o nedostatku proizvoda, ako je korišten u skladu s uputama za uporabu i na način koji odgovara normalnoj uporabi proizvoda.

Produljeno jamstvo ne pokriva istrošen proizvod uzrokovanim njegovom normalnom uporabom.

Produljeno jamstvo ne odnosi se na oštećenja na proizvodu uzrokovana:

 • mehanička oštećenja proizvoda
 • korištenje robe u uvjetima koji ne odgovaraju njihovoj temperaturi, prašini, vlažnosti, kemijskim i mehaničkim utjecajima okoline, koje izravno određuje prodavatelj ili proizvođač
 • zanemarivanje brige o proizvodu
 • proizvod je oštećen prekomjernim opterećenjem ili korištenjem suprotno uvjetima navedenim uz proizvod ili na etiketi
 • obavljanjem nekvalificirane intervencije ili popravkom robe izvan servisa PINGUIN
 • proizvode koje je kupac ili proizvođač, modificirao po zahtjevu kupca, ili posljedicama nastalim kod takvog upravljanja
 • roba je oštećena prirodnim elementima ili višom silom.

Za primjenu usluge Produljenog jamstva, kupac mora dostaviti kopiju kupoprodajnog dokumenta koji sadrži datum kupnje proizvoda, s proizvodom koje je reklamirano.

Za robu kupljenu u e-shopu www.pinguin.cz, produženo jamstvo može se potraživati samo:

 • slanjem neispravih proizvoda na adresu: Activent 365 sro, Běloveská 187, 547 01, Náchod

Metoda otklanjanja nedostataka

Prodavatelj jamči kupcu otklanjanje kvara bez nepotrebnog odgađanja, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primjene Produljenog jamstva besplatnim popravkom proizvoda.

Broj zahtjeva za otklanjanje nedostataka na proizvodu tijekom Produljenog jamstva nije ograničen. Produljeno jamstvo se ne produljuje o vrijeme popravka proizvoda.

Prijenos jamstva

Moguće je prenijeti valjanost Produženog jamstva na treću osobu za razdoblje preostalo do isteka njegove izvorne valjanosti. Za primjenu usluge Produljenog jamstva, kupac mora dostaviti kopiju kupoprodajnog dokumenta koji sadrži datum kupnje proizvoda, s proizvodom koje je reklamirano.

Kraj Produljenja jamstva

Produljeno jamstvo prestaje posljednjeg dana zbroja zakonskog i produženog jamstva.

Kategorija trekking obuće

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer filteri za vodu

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer je možda najpoznatiji od brendova posvećenih tehnologiji filtriranja vode. Članak pokriva tehnologiju, prednosti i nedostatke filtera te pojedinosti o tome kako ih koristiti.  

Ograničeno doživotno jamstvo Leki

Dodatne informacije o proizvodu