Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Tehnologija brenda Columbia

OMNI-TECH

 

Omni-Tech tehnologija osigurava vrhunsku vodootpornost, prozračnost i zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Prvi zaštitni sloj Omni-Tech materijala sprječava vodu s vanjske strane da dođe u kontakt s unutarnjim slojevima. Sljedeći sloj, mikroporozna membrana, u potpunosti sprječava prodor vode u tkaninu, ali istovremeno osigurava odvod znoja. Omni-Tech proizvodi imaju vodeni stupac od 10.000 mm i prozračnost od 10.000g/m2/24h.

Kliknite na sliku kako biste vidjeli našu ponudu proizvoda marke Columbia.
 

TECHLITE®

 

Izvrsna apsorpcija udarca. TECHLITE® tehnološki materijal pruža vrhunsku udobnost i amortizaciju outdoor obuće. Izdržljiv je i apsorbira udarce, što ga čini idealnom i dugotrajnom potporom i zaštitom za širok raspon obuće i ruksaka. Ekološki proces prešanja. Materijal je prirodno antimikrobni, jednostavan za održavanje i otporan na mirise. Osim toga, smanjujemo proizvodni otpad za 25-30% tijekom procesa prešanja.

Tehnologija korištena u petnom dijelu omogućuje savršenu fiksaciju vaše pete. Memorijski učinak materijala pamti konture vaše pete nakon samo nekoliko nošenja. Zajedno s TECHLITE® zaštitom gležnja i jezikom, osigurava da cipela savršeno pristaje te pruža stabilnost i udobnost.

 

OMNI-GRIP®

 

Osigurava izvrsnu stabilnost i prianjanje na svakom terenu i na svakoj podlozi. Različiti dijelovi potplata rade neovisno i omogućuju prilagodljivo prianjanje na neravnom terenu. Potplat OMNI-GRIP® izrađen je od poliuretana i srednje ljepljive gume za povećanu izdržljivost, amortizaciju i bolje prianjanje.Ovaj sustav za više terena kombinira posebno dizajnirane elemente cipele s hodanjem po zadanom terenu, osiguravajući čvrst korak u svakoj aktivnosti.

 

OUTDRY® sustav

 

Koristi vlastiti patentirani postupak laminiranja koji spaja 100% vodootpornu membranu s vrlo prozračnim vanjskim slojem cipele, zatvarajući sve rupe kroz koje bi mogla proći voda. Rezultat je 100% vodootporan, prozračan, udobnost, dizajn i pristajanje. Tradicionalna konstrukcija "cipela" stvara međuprostor između membrane/podstave i gornjeg sloja. Postojanje ovog međuprostora omogućuje nakupljanje vode i prljavštine, što dovodi do povećanja težine proizvoda i osjećaja hladnoće. OUTDRY® proizvodni procesi zamjenjuju masu tankom vodonepropusnom i prozračnom membranom koja je spojena na gornji sloj. Rezultat je manja težina, bolji oblik i veća fleksibilnost.

Kliknite na sliku kako biste vidjeli našu ponudu proizvoda marke Columbia.

 

FLUID FRAME®

 

Optimalno prianjanje, stabilnost i podrška na svim površinama. Ove tehnologije kombiniraju različite gustoće Techlite® foam, tako da možete udobno stići čak i do udaljenog odredišta. Poseban međupotplat omogućuje gladak prijelaz između mekog jastuka i tvrđeg, potpornijeg materijala u medijalnom i bočnom dijelu pete. Lagani integrirani potporni sustav uključuje bešavnu pjenastu strukturu za pravilno vođenje stopala, stabilnost i pokretljivost.

 

FLUID FOAM

 

Međupotplat - bez gela, zračnog jastuka ili plastičnih dijelova, samo čista, osjetljiva pjena od prstiju do pete. To nije samo EVA - to je EVA prožeta znanošću. FluidFoam nudi 17% više amortizacije od obične EVA i koristi poliolefinski elastomer (POE) za bolju apsorpciju udaraca i izdržljiviju amortizaciju. Također osigurava bolji povrat energije kroz Olefin Block Copolymer (OBC).

 

 

FLUID GUIDE

 

Vaše je stopalo jedinstveno, baš kao i podloga po kojoj trčite. FluidGuide prilagođava se terenu koji se stalno mijenja. Vodi vaša stopala, osigurava njihovu stabilnost u više smjerova i na taj način nudi najlakše moguće iskustvo trčanja. Gustoće materijala se isprepliću i time eliminiraju sve tvrdo lijepljene spojeve pojedinih dijelova međupotplata, čime se osigurava gladak prijelaz.

 

Kategorija trekking obuće

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer filteri za vodu

Dodatne informacije o proizvodu

Sawyer je možda najpoznatiji od brendova posvećenih tehnologiji filtriranja vode. Članak pokriva tehnologiju, prednosti i nedostatke filtera te pojedinosti o tome kako ih koristiti.  

Ograničeno doživotno jamstvo Leki

Dodatne informacije o proizvodu

Mi biramo za vas

107,37  (45.99 %) od 57,99  437 kn

Usporediti

107,37  (14.32 %) 91,99  693 kn

Usporediti

95,43  (10.94 %) od 84,99  640 kn

Usporediti