Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

A.D.D. TEHNOLOGIJA

ADD tehnologija tipična je za Garmont , gdje su dizajn i funkcionalnost strukture podložni anatomiji ljudskog stopala. Cipele s ovom tehnologijom stoga su udobne i pouzdano će vas podupirati pri hodanju.

A.D.D. technologie

Manšeta za gležanj sa vanjske strane je niža. S unutarnje strane rub je viši za općenito veću stabilnost i udobnost pri kretanju i skakanju.

 A.D.D. technologie

Jezik odgovara asimetričnom obliku risa i gležnja. Izvana je deblji, a iznutra se postupno smanjuje. Ovaj anatomski oblik drži jezik na mjestu, što dovodi do bolje kontrole, stabilnosti i udobnosti.

A.D.D. technologie

Sigurno fiksira petu na mjestu i osigurava da cipela dobro prianja uz kosti gležnja, radi bolje stabilnosti i potpore stopalu.

A.D.D. technologie

... Za udobno hodanje ...

A.D.D. technologie

Uravnoteženijeg je oblika i dobro se prilagođava prirodnom položaju palca. Zahvaljujući ovom dizajnu, vaši prsti mogu osigurati bolju ravnotežu pri hodu i dobar odraz.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.