Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Kod: 10WARG23 Dodatnih 10% popusta na WARG 🐺

Aircontact

Deuter Aircontact systemt

  1. Oblikovani izrez osigurava slobodno kretanje glave. Za Aircontact 50 + 10SL i više modele.
  2. Anatomski oblikovane naramenice s 3D prozračnom AirMesh mrežicom.
  3. Anatomski oblikovan X-frame nudi ravnotežu između torzijske krutosti i fleksibilnosti, osiguravajući udobno nošenje težih tereta.
  4. Zahvaljujući Variquick podešavanju visine leđa, možete jednostavno i brzo podesiti visinu prema vašim željama.
  5. Prozračna podloga sa posebnom šupljom ventilacijskom komorom osigurava maksimalnu cirkulaciju zraka kroz prozračnu Aircontact podlogu. Cirkulacija je osigurana "učinkom pumpe", gdje svakim pokretom pumpate zrak. Time se povećava udobnost i smanjuje znojenje do 15%.
  6. Pojas za lumbalni dio leđa sastoji se od nekoliko slojeva. Iznutra ima sloj meke pjene s 3D Airmesh podstavom za povećanu udobnost. Lumbalni pojas pruža izvrstan prijenos opterećenja, povećava stabilnost i na taj način nudi slobodu kretanja.
  7. Variflex sustav prati svaki pokret i pomaže vam u osiguravanju stabilnosti čak i na teškim terenima. Posebno ćete cijeniti Variflex s većim opterećenjem.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.