Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Kod: 10WARG23 Dodatnih 10% popusta na WARG 🐺

BHB Micro (Body Heat Barrier)

Toplotnoizolacijski materijal koji se svojim parametrima svrstava među najsnažnije materijale za ekstremnu upotrebu na trenutnom tržištu.

U nizu usporednih mjerenja u akreditiranom ispitnom laboratoriju, BHB Micro pokazao je najviše vrijednosti toplinske otpornosti među svim izmjerenim izolacijskim materijalima. BHB Micro u svojim proizvodima koristi brojne svjetski poznate marke.

Osnova toplinske izolacije BHB Micro su:

  1. silikonizirana ultrafina mikrovlakna čija površina zbog njihovih mikroskopskih dimenzija veže velik broj molekula zraka
  2. izvrsnu udobnost, što se postiže kombiniranjem mikrovlakana sa strukturom debljih šupljih vlakana

Ova dva aspekta pripremaju optimalne fizičke uvjete za postizanje njegovih izvrsnih parametara toplotne izolacije.

BHB Micro je vrlo lagan, mekan, prozračan i dobro komprimiran Jednostavno za održavanje - može se prati, a vrlo brzo se suši. Silikonizirana vlakna odbijaju vodu i zahvaljujući svojoj gustoći čine prepreku koja korisnika djelomično štiti od vlage i održava ga suhim i toplim čak i pod ekstremnim uvjetima. BHB Micro vrlo je uspješna zamjena za perje, ali za razliku od njega pogodna je i za alergičare.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.