Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Coleman Hinged Door

Hinged Door olakšava ulazak u vaš šator zahvaljujući krilnim vratima. Njihovo jednostavno otvaranje i zatvaranje izaziva osjećaj pravog doma.

Jedinstvena patentirana tehnologija krilnih vrata čini šator mnogo lakšim za korištenje i daje osjećaj pravog drugog doma. Prilikom zatvaranja ili otvaranja patentnog zatvarača ne proizvodi zvukove tako da u noći nećete ometati prilikom ulaska ili izlaska, a više nećete morati ni tražiti pravi ulaz, sa ovim šatorom je to stvar prošlosti, takodje možete zaboraviti i na uvlačenje u sobu. Vaša će djeca cijeniti krilna vrata upravo zbog lakoće otvaranja. Jednostavno je idealan dodatak obiteljskim šatorima.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.