Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

DWR

Kratica od tri riječi „Durable Water Repellent“,znače "Trajno vodoodbojni"

Kapi vode ili snijega koje padaju stvaraju kapljice koje se odmah odvode iz materijala. Materijali s ovom obradom izdvajaju se tako što dugotrajno ostaju suhi. Zahvaljujući DWR obradi, materijal ostaje dulje suh, a odjeća je ugodnija za nošenje čak i po lošem vremenu.

Obrada se s vremenom troši, ali se djelomično može obnoviti pomoću impregnacijskih sredstava , što ćete naći i u našoj ponudi.

 

 

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.