Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Kod: 10WARG23 Dodatnih 10% popusta na WARG 🐺

eVent

Znojenje je prirodan proces - dijelom bi se to moglo nazvati kao prirodna klimatizacija ljudskog tijela. Kada vježbamo, naši mišići proizvode toplinu.

Materijali eVent imaju svoja jedinstvena svojstva zahvaljujući vlastitoj patentiranoj vodonepropusnoj membrani. Membrana je jedinstvena po svojom sastavu, što jamči da svaka od njezinih milijuna pora maksimalno diše.

eVent

bez jakne

neučinkovito isparavanje / hlađenje

eVent membrana

prirodno isparavanje / hlađenje

   kupate se u vlastitom znoju

isparavanje / hlađenje materijalom eVentCorespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.