Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Merino Impress

Ne idi sa gomilom budi unikat. Zakoračite u vlastito savršenstvo! Stavite Merino Impress i uživajte u svakom događaju punim plućima i bez kompromisa. Pokažite unutarnju snagu izvana. Dok će vas 100% vuna najviše kvalitete zagrijati na tijelu, unutra ćete uživati u osjećaju vlastite jedinstvenosti zahvaljujući jedinstvenom dizajnu.

Tko kaže da izgled nije bitan? I da nitko ne izgleda dobro u sportu? Za upravo takve razvili smo Merino Impress in Sensor. Ako se kaže da Česi imaju zlatne ruke , onda oni koji čine ovu liniju funkcionalne odjeće moraju imati najmanje pedeset i četiri karata.

Za Impress se odnosi sve ono na što su se ljudi već navikli sa Senzorom i njegovim merino termalnim rubljem. Možete se osloniti na vrhunska svojstva 100% novozelandske vune. To je pjema i zašto ne biste dopustili da se takav hit ne vrati u eter. Pogotovo kad smo ga uspjeli još malo uljepšati.

Osnovni refren je isti i nepromjenjiv. Jedinstvena sposobnost merinosa zagrijati vas čak i po ludom mrazu. Ona tako dobro podnosi znoj da smo čak čuli da tvrtke koje proizvode usisavače razmatraju o sloganu "usisava kao merino od Sensoru". Samo sšto ti njihovi njihovi brujeći strojevi ne usisaju smrd. Dok Merino Impress štiti od prirodnih mirisa s antibakterijskim svojstvima.

E, sad obećana konačna točka. Tiskani uzorak. Naravno, mnogi sportaši preferiraju neutralnu crnu. No, možda se, poput nas, možda pitate je li to pomalo dosadno. Pa smo ga pokušali oživjeti. Takva parada bila bi beskorisna kad bi se isprala nakon nekoliko vrtuljaka u perilici rublja. Na sreću, uspjeli smo prijeći kamen spoticanja. Na svaki komad odjeće Merino Impress nanosimo sloj poliuretana i eureke a uzorak stalno ostaje izdržljiv.. A za to će vam u ionako blagom valu biti još ugodnije.

 

Savršeno funkcionalan materijal u jedinstvenom dizajnu spaja praktičnost i ljepotu. 100% Merino stječe ekskluzivna svojstva zahvaljujući jedinstvenom proizvodnom procesu. Poliuretanski sloj nanesen na fino pletenu vunu sprječava neugodno grizenje pri znojenju, a također štiti otisnuti uzorak od pranja. Savršen izbor za bilo koju vrstu događaja.

 

NosiLife Craghoppers

Materijali i tehnologije proizvodnje

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje