Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

NosiLife Craghoppers

Robna marka Craghoppers nudi učinkovitu zaštitu od ugriza insekata. Nova verzija NosiLife 2024 promijenila je osnovni sastojak kako bi još više poduprla aktivnu zaštitu od insekata, a također je iz prirodnih i potpuno obnovljivih izvora. Aktivni sastojak protiv insekata je Eucalyptus citriodora oil, koje je neškodljivo za zdravlje, i u prirodi potpuno biorazgradivo.

Odjeća s ovom tehnologijom djeluje repelentno i sprječava slijetanje ujedajućih insekata (komaraca, crvenih mrava i mušica), a djeluje i kao repelent protiv muha, osa i krpelja. Iako NosiLife tehnologija smanjuje mogućnost novih ugriza, svu ostalu izloženu kožu potrebno je tretirati sredstvom protiv insekata.

Tehnologija je nagrađena nagradom ISPO 2023.

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.