Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

OMNI-TECH®

Prvi zaštitni sloj Omni-Tech® tehnologije je Omni-Shield® , koji stvara zaštitni film na površini. Nakon toga slijedi mikroporozna membrana koja sprječava prodiranje vode, ali i osigurava uklanjanje znoja. Membrane Omni-Tech® su vrlo prozračne, što omogućuje isparavanje vlage. Svi proizvodi Omni-Tech imaju vodeni stupac 10.000 mm i prozračnost 10.000 g / m² / / 24 sata. Konačno, materijali koji štite Omni-Tech® membranu iznutra pružajući upijajuća svojstva. Uz pravilnu njegu, Omni-Tech® tehnologija učinkovita je tijekom cijelog vijeka trajanja proizvoda.

 

  • višeslojni sustav zaštite od vremenskih uvjeta
  • mikroporozna membrana omogućuje izlaz vlage
  • vodeni stup 10.000 mm i prozračnost MVTR 10.000 g/m2/24 sata

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.