Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

PrimaLoft

Primaloft vlakna trenutno su jedan od najsnažnijih sintetičkih termoizolacijskih materijala za vanjsku upotrebu. Zagrije vas skoro isto kao perje, no razlika je posebno u visokoj vodoodbojnosti mikro vlakana zahvaljujući kojoj materijal zadržava izvrsnu sposobnost toplinske izolacije. 

Lakoća, kompresibilnost i sposobnost da poprima izvorni oblik i nakon dulje kompresije ili pritiska su samo jedne od prednosti Primalofta.PrimaLoft.png


Inače je to bilo proizvedeno za američku vojsku kao zamjena za gusje perje. Jednostavno za održavanje - može se prati, a vrlo brzo se suši. Pogodan je i za alergičare.

Primaloft se proizvodi u nekoliko varijanti:

1. Primaloft® One izrađen je od mikrovlakana koja rezultirajućem runu daju mekoću, lakoću i vodonepropusnost.

2. Primaloft® Sport sastoji se od kombinacije dvije vrste mikrovlakana, deblja pružaju takozvano potkrovlje - fluffiness.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.