Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ripstop

Ripstop nije kemijski tretman. Pa što je to? Ripstop je tkanina visoke čvrstoće izrađena posebnom tehnikom. U tanku tkaninu utkani su s odstojanjem 5-8 mm, deblje niti pa tkanina dobiva robusnu strukturu - vidljivu četvrtastu strukturu. Dolazi ka povaćanju tržišne sigurnosti. U praksi to funkcionira tako da se pukotina zaustavi na ojačanom vlaknu i ne nastavlja pucati. 

Ripstop je razvijen u Sjedinjenim Državama tijekom Drugog svjetskog rata. 

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.