Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Siberium 10000 2L Strech

Dvoslojni materijal koji ima vodonepropusnost 10 000 mm vodootpornost i prozračnost 10 000 g/m2/24h. Konstrukcija, koristeći dva sloja u suprotnom smjeru i vodootpornu membranu, pruža izvrsnu trajnost i udobnost. Materijali SIBERIUM 2L razvijeni su za širok spektar sportskih aktivnosti s naglaskom na zaštiti od vremenskih utjecaja. Podstave, korištene u kombinaciji sa SIBERIUM 2L, materijalima, povećavaju sposobnost materijala da odvodi vlagu, povećavajući izdržljivost i udobnost. Osim toga, rastezljivi materijal osigurava slobodu kretanja zahvaljujući 4-smjernoj elastičnosti.

 

 

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.