Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Kod: 10WARG23 Dodatnih 10% popusta na WARG 🐺

Speedlock

Speedlock je prvi u svijetu i za sad jedini vanjski sustav zaključavanja koji je certificirao TÜV Süd.

Zahtjev TÜV za nosivost od 55 kg je značajno nadmašen. Sigurnosna margina koja može spasiti živote. Dodatno podešavanje snage zadržavanja moguće je u bilo kojem trenutku.

  • brzo i jednostavno (lako razumljivo, intuitivan mehanizam)
  • I u hladnom vremenu (je izuzetno brzo podešavanje i učvršćivanje čak i u debljim rukavicama dok je mokro, kad mrzne i kad pada snijegu)

  • TÜV-Süd certifikat (najveća snaga držanja svih vanjskih sustava zaključavanja na tržištu za još veće razine sigurnosti)

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Trigger Shark 2.0

Materijali i tehnologije proizvodnje

Sa Trigger Shark 2.0 loop sustavom, koji je razvijen u suradnji s profesionalnim sportašima zimskih sportova, brend Leki prenio je sve prednosti izvedbenih sportova na potrebe skijaša i ljubitelja nordijskog hodanja.