Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Thermicfibre 1

Zahvaljujući tehnologiji Thermicfibre sa silikoniziranim vlaknima postići ćete izvrstno udoban učinak.

Thermicfibre 1, nasljednik Hollowfibre 1, spiralno su namotana poliesterska vlakna koja imaju jedan kanal. Zrak koji se zadržava u ovom kanalu uzrokuje njihova izvrsna izolacijska svojstva. Zahvaljujući fleksibilnom tkanju i specifičnom taloženju u slojevima, vlakna postižu takozvani vrhunac. To znači da nakon raspakiranja iz pakiranja zauzimaju izvorni oblik i popunjavaju prostor komora vreće za spavanje. Maksimalni učinak i trajnost postižu se nanošenjem sloja silikona na površinu vlakana koji popravlja međusobni položaj vlakana i smanjuje međusobno trenje. Šuplja vlakna dobro izoliraju čak i pri visokoj vlažnosti, ne upijaju, brzo se suše, nealergena su. Jednostavni su za održavanje, mogu se klasično prati i sušiti.

Salewa Responsive technology: Vybavení, které vrací energii

Materijali i tehnologije proizvodnje

Inteligentní tkanina, která vrací energii tělu, to je Responsive. Tuto unikátní technologii od značky Salewa vám představíme na následujících řádcích.

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.

Mi biramo za vas

839 kn (15.49 %) 709 kn 94.10 

599 kn (18.36 %) 489 kn 64.90 

679 kn (19.15 %) 549 kn 72.86 

669 kn (19.43 %) 539 kn 71.54