Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Thermicfibre 6

Thermicfibre 6, nasljednik Hollowfibre 6, spiralno su namotana poliesterska vlakna koja imaju 6 kanala.

Zrak zadržan u tim kanalima presudan je za njihova izvrsna izolacijska svojstva. Zahvaljujući fleksibilnom tkanju i specifičnom spemanju u slojevima, vlakna dosežu takozvani vrhunac, što znači da nakon raspakivanja iz pakiranja zauzimaju izvorni obim i ispunjavaju prostor vreće za spavanje. Maksimalni učinak i trajnost postižu se nanošenjem sloja silikona na površinu vlakana koji popravlja međusobni položaj vlakana i smanjuje međusobno trenje.

Šuplja vlakna dobro izoliraju čak i pri visokoj vlažnosti, ne upijaju, brzo se suše, nealergena su. Jednostavni su za održavanje, mogu se klasično prati i sušiti.

Down

Materijali i tehnologije proizvodnje

Corespun

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica

Materijali i tehnologije proizvodnje

Elica tehnologija jedinstvena je kombinacija četiri sloja koji čine donji dio cipele, uložak, srednji potplat i potplat. Elica osigurava ravnomjerniju raspodjelu opterećenja na pojedine dijelove stopala tijekom cijele faze koraka. Kad se na njega stane, tehnologija AKU Elica pruža dodatno opuštanje u stresnim dijelovima stopala i osigurava bolje prijanjanje (hvat), veću stabilnost i optimalnu raspodjelu opterećenja.