Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

11 godina avanture s 4campingom

4camping slavi jedanaesti rođendan! Osvrnite se s nama na godine avanture koju smo proveli zajedno.

_SM41286.jpg

Jednom davno 

Na samom početku bila je izložba šatora i grupa ljubitelja prirode i sportova u prirodi. Upravo su oni, poštenjem, marljivosti i željom za zadovoljstvom kupaca postavili temelje za stvaranje 4campinga, najbolje e-shop trgovine za outdoor opremu. Želja za prenošenjem svog iskustva i 2 sjajna šefa bili su pravi sastojci iz kojih je 2012. rođen 4camping u malom uredu u Pragu.

U tih 11 godina prošli smo dug, iako ne uvijek posve ravan i direktan put. Nešto smo uspjeli, nešto nismo, ali ni u najtežim vremenima nikada nismo iznevjerili svoje ideale. 

Oduvijek ste vi, naši korisnici, bili glavni motiv da unaprijedimo, poboljšamo i učinimo usluge učinkovitijima. Zato te ne zaboravljamo ni kad slavimo rođendane. 

Hvala vam što ste bili uz nas u dobru i u zlu, vjerovali u nas i podržavali nas. Samo zahvaljujući vama uspjeli smo postići ova postignuća u proteklih 11 godina:

 

  • U godinama 2015. - 2017. bili smo rangirani među 10 najboljih čeških e-trgovina u istraživanju Křišťálová lupa. Godine 2020. smo na češkoj Heureci proglašeni najboljom e-trgovinom u Češkoj u istraživanju ShopRoku, a mi smo najbolji češki sportski e-shop zadnje 4 godine. Također smo najbolji mađarski sportski e-shop i 2. slovački.
  • Uspjeli smo na europskim tržištima s tri vlastita brenda Zulu, Warg i MOOA, koje smo osmislili, razvili i proizveli iz vrhunca na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva.
  • Do 2023. ušli smo u 7 europskih zemalja i otvorili fizičke trgovine u 4 od njih.
  • Izrasli smo iz ležerne zabave u multikulturalnu tvrtku koja zapošljava više od 150 ljudi, kojima pomažemo u profesionalnom razvoju.
  • Ukupno imamo više od 20 trgovina diljem Europe, uključujući i nekoliko posebnih - penjačkih, ski-alpinističkih i iznajmljivanja ski-alpinističke opreme.
  • Usrećili smo stotine tisuća novih vlasnika šatora, podloga i kamp opreme.
  • Kako bismo ubrzali i skratili put proizvoda od nas do vas, naša smo skladišta objedinili u jedno novo moderno centralno skladište u srcu Europe.

1DHaWo1i.jpg

Vlastiti brendovi

Od 2017. pokrenuli smo 3 naša brenda - Zulu Outdoor, Warg i MOOA.

Već 11 godina svakodnevno smo u kontaktu s kupcima, kojima preporučujemo najbolju opremu prilagođenu njihovim avanturama na otvorenom. U tom smo vremenu prodali milijune proizvoda i stotine tisuća šatora, vreća za spavanje i podloga. Stoga smo odlučili naše dugogodišnje iskustvo prenijeti u vlastitu proizvodnju.

Na to nas je navelo nekoliko razloga. Glavni je bio napor da se zadovolji potražnja za proizvodima koji su nedostajali na tržištu. Željeli smo također ponuditi robu s najboljim mogućim omjerom cijene i kvalitete, a to nije bilo moguće bez vlastite proizvodnje. Na kraju, zanimalo nas je i racionalizirati i skratiti proizvodni proces i lanac prodaje, a oba su uvjeta ispunili vlastiti brendovi.

 

DdrTNSV.jpg 

Od prvih dizajna do same proizvodnje, surađujemo sa stručnjacima, pažljivo odabranim dobavljačima i ljubiteljima outdoora. Naš cilj je proizvesti opremu koja zadovoljava potrebe i očekivanja naših kupaca. Tisuće zadovoljnih kupaca uvjerilo nas je da znamo što kupci žele, što im nedostaje na tržištu, te stoga vlastite brendove prilagođavamo kako potpunim početnicima, tako i zahtjevnijim korisnicima. U asortimanu proizvoda Zulu, Warg i MOOA svaki će korisnik sigurno odabrati prema svojim željama. 

unnamed.jpg

Bestseleri - najbolje jakne iz naše ponude

Novi proizvodi

Najpopularnije kategorije i najtraženiji modeli.

Produženi rok za zamjenu poklona

Novi proizvodi

Neprikladan ili neodgovarajući poklon možete zamijeniti za drugi zahvaljujući produljenom roku do 15. siječnja 2024.

Hura, idemo na bicikl!

Novi proizvodi

Vrijeme je da se posvetimo okretanju pedala. Novosti i promotivni proizvodi iz naše bogate biciklističke ponude.

Mi biramo za vas

Podloga na samonapuhavanje Regatta Napa 3 Mat

29,99 

Usporediti

Obiteljski šator Husky Minar 4

211,99 

Usporediti

Vreća za spavanje Loap Galeras

53,57  (47.75 %) 27,99 

Usporediti

262,00  (25.96 %) 193,99 

Usporediti

Poplun vreće za spavanje Outwell Campion Lux

73,00  (41.11 %) 42,99 

Usporediti

Poplun vreće za spavanje Outwell Roadtrip Double

139,34  (57.66 %) 58,99 

Usporediti

140,00  (27.86 %) 100,99 

Usporediti

Vreća za spavanje Boll Karma Plus RF

91,40  (4.82 %) 86,99 

Usporediti