ForCamping s.r.o.

Korisnički odjeljak

Prijava

Košarica

Vaša košarica je prazna

Kako kuhati na otvorenom - recepti

Krisztián Vadovszký član je tima kuhara koji pokušavaju inspirirati druge da kuhaju na otvorenom. U današnjem članku donosi vam tri jednostavna recepta koje možete kuhati dok ste na izletu.


Sadržaj


Uvod

Krisztián Vadovszký iz tima Rabbit Chef već nam je u prethodnom članku dao korisne savjete o tome kako kuhati na otvorenom. U članku ćete pročitati što ne smijete zaboraviti kod kuće ili na što pripaziti kada kuhate na otvorenom. Danas dijeli neke od svojih omiljenih recepata koje i vi možete isprobati! 

 

Kolutići luka sa sirom i jajima

Za pripremu kolutića trebat će vam: 

  • jaje
  • sir
  • luk
  • ulje

Jaja razbiti, umutiti vilicom i dodati naribani sir. Luk narežite na kolutiće i popržite na malo ulja. 

 

Pustite da se kolutići luka malo prže, a zatim ih napunite jajetom i pržite dok ne porumene sa obje strane. ( Fotografije pokazuju korištenje hobo kuhala. )



Umak od kiselog vrhnja

Za umak će vam trebati:

  • kiselo vrhnje
  • majoneza
  • češnjak
  • sol
  • papar
  • sušeni divlji češnjak

 

Sastojke možete prilagoditi vlastitoj mašti i ukusu. Kuhari početnici mogu uživati samo u jajima i dipu, oni napredniji mogu jelo upotpuniti pilećim nuggetsima.

 

O autoru

autora_1.jpg

Krisztián Vadovszky

Krisztián većinu svog slobodnog vremena provodi u prirodi, testirajući ribolovnu opremu (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) i kuhajući (Rabbit Chef's). U banci radi 11 godina, a živi u neposrednoj blizini Bakonya i Balatona u Mađarskoj. Još kao dijete naučio je loviti ribu, a zahvaljujući ribolovnim ekspedicijama počeo je kuhati u prirodi. 

 

Začinjeni chicken nuggets

Za pileća prsa trebat će vam:

  • pileća prsa
  • začin za piletinu
  • sezam
  • bučine sjemenke
  • ulje

Pileća prsa narežite na trakice i marinirajte u začinima za piletinu s malo ulja. Marinirano meso pospite sezamom i bučinim sjemenkama i pržite. ( Fotografije pokazuju korištenje plinskog kuhala. ) 

 

Vaša vlastita kreativnost također je važna kada kuhate na otvorenom, stoga se ne bojte eksperimentirati. 

Dobar tek!

 

Korisne poveznice

 

Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's

Izvori : arhiva autora, Rabbit Chef's

 

Članci na sličnu temu

Kako odabrati naglavnu svjetiljku (ne samo) za trčanje

Kako odabrati naglavnu svjetiljku (ne samo) za trčanje
Dani se primjetno skraćuju, a tijekom jutarnjeg ili poslijepodnevnog trčanja sve češće ćete se naći u tami. Ako želite trčati u sumraku ili čak u potpunom mraku, neophodno je opremiti se naglavnom svjetiljkom, poznatom kao čeona svjetiljka.

Sve o outdoor odjeći

Sve o outdoor odjeći
Mekani pokloni koji vas griju! Sve o njima pronaći ćete u našem vodiču kroz članke o odjeći.