Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Kako održavati šator

Svaka kupnja šatora zahtijeva ulaganje vremena, strpljenja i novca. S obzirom na ove varijable, jasno je da ovo nije nešto za jednokratnu upotrebu. Evo nekoliko savjeta kako se dobro brinuti o svom šatoru. 

 

Sadržaj

Skladištenje i čišćenje šatora

Nakon svakog korištenja potrebno je šator propisno provjetriti, osušiti i očistiti. Idealno raširite šator, što je više moguće, kod kuće na sušaču. Nemojte ga stavljati na grijač, jer to može oštetiti impregnacijski premaz ili samu tkaninu. Mrlje čistite samo toplom ili mlakom vodom sa sapunom, u slučaju ozbiljnijeg zaprljanja to možete povjeriti profesionalnoj tvrtki.

Nakon što se šator osuši, preklopite ga i čuvajte na suhom i tamnom mjestu.

Održavanja tijekom kampiranja

Tijekom postavljanja šatora u slučaju jakog nevremena možete oštetiti tropik ili slomiti šipke. U takvim slučajevima trebali biste biti opremljeni "setom prve pomoći za šator" - što su ljepilo za tropiko i rezervni segmenti (štapovi).

Popravak šatora

Ako je oštećernje veliko, da bi to spasila šipka ili lijepljenje, šator možete poslati tvrtki od koje ste kupili šator, koja će organizirati popravak oštećenih dijelova. Popravak uvijek plaća kupac (greške i štete nastale u proizvodnji pokrivene su jamstvom za reklamaciju).

Korisne poveznice

Resursi: coleman.com , msrgear.com

Usporedba materijala funkcionalne odjeće

Trebate pomoć?

Kako funkcionira funkcionalna odjeća? Usporedili smo materijale i njihova svojstva.

Kako odabrati odjeću za suho vrijeme

Trebate pomoć?

Magla, kiša, vjetar, mraz - ništa što bi čovjek želio vidjeti na putovanju. Ali mi u 4camping-u vjerujemo u moto "Ne postoji loše vrijeme, samo loša odjeća", a budući da nismo škrti, Vítek Hruška će s vama podijeliti savjete kako se pravilno odjenuti za suho vrijeme.

Kako podržati imunološki sustav

Trebate pomoć?

Imunitet je zapravo „štit“ koji štiti naše zdravlje. Savjete kako ga ne oslabiti, već naprotiv ojačati donosimo u sljedećem članku.

Mi biramo za vas

Turistički šator Warg Midi 3

298,79  (16.67 %) 248,99  1.876 kn

Usporediti

(4.95 %) 157,99  1.190 kn

Usporediti

330,99  2.494 kn

Usporediti

95,00  (24.22 %) 71,99  542 kn

Usporediti

241,99  1.823 kn

Usporediti

228,18  (13.67 %) 196,99  1.484 kn

Usporediti

(0 %) 874,99  6.593 kn

Usporediti