Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Kako održavati šator

Svaka kupnja šatora zahtijeva ulaganje vremena, strpljenja i novca. S obzirom na ove varijable, jasno je da ovo nije nešto za jednokratnu upotrebu. Evo nekoliko savjeta kako se dobro brinuti o svom šatoru. 

 

Sadržaj

Skladištenje i čišćenje šatora

Nakon svakog korištenja potrebno je šator propisno provjetriti, osušiti i očistiti. Idealno raširite šator, što je više moguće, kod kuće na sušaču. Nemojte ga stavljati na grijač, jer to može oštetiti impregnacijski premaz ili samu tkaninu. Mrlje čistite samo toplom ili mlakom vodom sa sapunom, u slučaju ozbiljnijeg zaprljanja to možete povjeriti profesionalnoj tvrtki.

Nakon što se šator osuši, preklopite ga i čuvajte na suhom i tamnom mjestu.

Održavanja tijekom kampiranja

Tijekom postavljanja šatora u slučaju jakog nevremena možete oštetiti tropik ili slomiti šipke. U takvim slučajevima trebali biste biti opremljeni "setom prve pomoći za šator" - što su ljepilo za tropiko i rezervni segmenti (štapovi).

Popravak šatora

Ako je oštećernje veliko, da bi to spasila šipka ili lijepljenje, šator možete poslati tvrtki od koje ste kupili šator, koja će organizirati popravak oštećenih dijelova. Popravak uvijek plaća kupac (greške i štete nastale u proizvodnji pokrivene su jamstvom za reklamaciju).

Korisne poveznice

Resursi: coleman.com , msrgear.com

Krećemo s trčanjem ili 10 km za 3 mjeseca

Trebate pomoć?

Želite početi trčati, ali nakon minute ostajete bez daha? Savjetovat ćemo vas kako početi trčati kako biste sigurno i sretno uspjeli pretrčati 10 km u tri mjeseca

Kako odabrati vreću za spavanje prema aktivnosti?

Trebate pomoć?

Pernatu ili od šupljeg vlakna? Ljetnu ili trosezonsku? Mumija ili poplun? Za odabir vreće za spavanje najbolje je da odaberete jednu od dolje navedenih kategorija.

Kako odabrati vreću za spavanje za bicikliste?

Trebate pomoć?

Vreća za spavanje, koja će biti vaš suputnik na svim vašim biciklističkim turama, uglavnom bi trebala biti mala i lagana, ali u isto vrijeme mora pružati dovoljnu toplinsku udobnost i komfort. Kako odabrati onu pravu za sebe, pročitat ćete u ovom članku.

Mi biramo za vas

236,99  1.786 kn

Usporediti

229,38  (14.99 %) 194,99  1.469 kn

Usporediti

611,99  4.611 kn

Usporediti

166,00  (37.96 %) 102,99  776 kn

Usporediti

189,99  1.431 kn

Usporediti

87,24  (18.63 %) 70,99  535 kn

Usporediti

101,79  (22.4 %) 78,99  595 kn

Usporediti