Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Swix Četka T0161B

Četka

Četka za poliranje s bijelim srednjim vlaknima Swix najlon T0160B za sve voskove, dobro će vam poslužiti prilikom servisiranja skija ili snowboarda.

Izaberite varijantu
Posljednji komad Rok isporuke
28,99  218 kn
  • Preporučuje nas 99% kupaca.
  • 30 dana za povrat robe

Info o produktu

Swix je norveški brend koji proizvodi voskove za skijanje, štapove i sportsku odjeću, a većina proizvodnje voskova i motki proizvodi se u Lillehammeru.

Više o brendu

Četke za poliranje za sve voskove. 5 do 10 poteza. Ovaj kist se koristi prvi nakon grebanja, 10 poteza. Druga mogućnost je koristiti ga za čišćenje stakalca prije depilacije. Swix četke namijenjene su za uklanjanje voska sa strukture skija i snowboarda nakon korištenja strugala za pleksiglas - četkanje treba raditi samo u jednom smjeru, od vrha prema peti skije ili snowboarda.

Najlonske četke se također mogu koristiti kao prve četke nakon struganja umjesto metalnih četki. Na tržištu su dostupni kistovi s bijelim srednjim vlaknima, crnim s krutim vlaknima i plavim s vrlo mekim vlaknima.

Većina rekreativnih skijaša poseže za bijelom najlonskom četkom zbog cijene. Finija i mekša plava najlonska četka koristi se kao druga četka nakon struganja. Vrlo fine i mekane čekinje četkice prodiru duboko u strukturu stakalca i izvlače sav preostali vosak bez utjecaja na strukturu na bilo koji način. Rezultat bi trebao biti čist i uglačan predmet koji će imati izuzetno klizanje.

Parametri

Proizvođač Swix
Boja
bijela
Rok garancije 2 godine
Kod produkta
EAN kod:

Slično

37,07  (11.01 %) 32,99  249 kn

Usporediti

33,99  256 kn

Usporediti

18,99  143 kn

Usporediti

Usporediti sa sličnim proizvodima