Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

DJI

DJI je kineska tvrtka osnovana 2006. godine i jedan je od vodećih proizvođača bespilotnih letjelica, poznatih i kao droni , za snimanje i video snimanje iz zraka, akcijske kamere i stabilizatore. Ovi su proizvodi dizajnirani za amatersku i profesionalnu uporabu.

Brend je osnovao kineski biznismen Frank Wang i u samo nekoliko godina prestigao je konkurenciju kako u prodaji komercijalnih dronova, tako i u njihovim tehničkim rješenjima . DJI proizvodi poznati su po svojim praktičnim značajkama, poput kontrole gestama, inteligentnog načina letenja i prepoznavanja lica.

U ponudi ćete pronaći široku paletu tehnologije za snimanje iz zraka i video zapise, od minijaturnih dronova za početnike preko akcijskih kamera do dronova koje snimaju u 4K rezoluciji za zahtjevne korisnike. Brend također ne zaboravlja na razvoj kvalitetnih dodataka, uključujući VR naočale, koje pomiču granice doživljavanja doživljaja u trodimenzionalni prostor.

Savršen dizajn, širok raspon dodatne opreme, intuitivna kontrola proizvoda i kvalitetna izrada jamče da je DJI uvijek pravi izbor za ljubitelje letenja, ali i za profesionalne fotografe i filmaše.

Prikaži više

Tornádo

U odjeljku nema proizvoda.