Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Veliki popusti na zimske jakne i hlače do 60% popusta pogledajte

Fiskars

Fiskars je finska tvrtka osnovana 1649. godine u selu Fiskars, specijalizirana za vrtlarske proizvode, kuhinjski pribor i građevinske alate. Škare s narančastim plastičnim ručkama postale su kultni proizvod marke. Fiskars je jedno od najstarijih poduzeća u zapadnom svijetu.

Naglasak na tradiciju Fiskars -a na inovacija rođen je 1930 -ih, kada se poljoprivreda u Finskoj uvelike razvila. Fiskars je imao značajan utjecaj na razvoj finske poljoprivrede - ovdje se nekad proizvodilo više od milijun plugova. Pod vodstvom Johana Jacoba Juline , tvrtka je postala poznata po poljoprivrednim i kućanskim alatima, a ime Fiskars postalo je sinonim za visoku kvalitetu.

1918. asortiman se proširio i Fiskars je osnovao prvu finsku tvornicu opruga. Nakon velike gospodarske krize 1929. usporila se i ekspanzija tvrtke, koja je nakon završetka Drugog svjetskog rata uspjela provesti planove za restrukturiranje tvrtke i preusmjeravanje proizvodnje u serijsku proizvodnju.

Godine 1967. Fiskars je iskoristio svoje bogato iskustvo u proizvodnji metala, stjecanje tvrtki za preradu plastike i spremnost na eksperimente, te je počeo prvi u svijetu proizvoditi škare s plastičnim ručkama. Nakon toga su postali jedan od najpoznatijih proizvoda Fiskarsa. Do danas je prodano više od milijardu primjeraka .

Prikaži više

23_02_02_SALE15_HR
Pronađeni proizvodi: 3

Proizvodi

57,02  (11.79 %) 50,30  379 kn

Usporediti

21,57  (14.46 %) 18,45  139 kn

Usporediti