Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Veliki popusti na zimske jakne i hlače do 60% popusta pogledajte

Gloryfy

Gloryfy kultna je austrijska marka nelomljivih naočala s revolucionarnim dizajnom. Savršeno štite vaše oči tijekom sporta i u svakodnevnom životu. Potpuni razvoj i proizvodnja naočala odvija se u srcu austrijskih Alpa, u slikovitoj dolini Ziller. Tirolski biznismen Christopher Egger stoji iza stvaranja ovih vrhunskih naočala.

Christoph je bio inspiriran za izradu nelomljivih naočala ozlijedom bliskog prijatelja. Njegovo osobno iskustvo započelo je dugotrajni razvoj, zahvaljujući kojem je prvi model Gloryfa nelomljivih naočala lansiran 2008. godine. U sljedeće dvije godine testiranja pokrenuta je prva serijska proizvodnja.

Odabrani Gloryfa modeli nastaju u uskoj suradnji s vrhunskim svjetskim sportašima i dizajnerima. Naočale su osvojile nekoliko međunarodnih nagrada za svoju jedinstvenost, funkcionalnost i dizajn, a za sve njih je dobiveno zlatno mjesto na dodjeli nagrada ISPO ili nagradu Red Dot Award s atributom Best of the Best.

Patentirani materijali G-Flex (okviri) i I-Flex (leće) fleksibilni su, ali čvrsti i nevjerojatno lagani. Naočale i njihove leće također pružaju zaštitu od ogrebotina i magle te 100% zaštitu od UVA / UVB zračenja.

Leće za naočale odlikuju se izvrsnom optičkom kvalitetom, pružaju visok kontrast, a dostupne su i u polarizirajućoj, fotokromatskoj i dioptrijskoj verziji. Lako se zamjenjuju i proizvode se u nekoliko stupnjeva zatamnjenja i nijansi boja.

Sportski modeli pružaju posebnu zakrivljenost prednjeg dijela, koji savršeno štiti ne samo od sunčeve svjetlosti, već i od mehaničkih naprezanja, poput vode, vjetra, prašine itd. Neki modeli imaju gumirane rukohvate sa strane i nosa ili posebno dizajnirane leće za 100 % ventilacije zraka za maksimalnu udobnost tijekom sportskih aktivnosti.

Prikaži više

Tornádo

U odjeljku nema proizvoda.