Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Namman MUAY

Izumljen prije gotovo jednog stoljeća, Namman Muay jedna je od najbolje čuvanih tajni Tajlanda. Prijevod s tajlandskog; "Namman" znači mazanje, a "Muay" znači boks, tako da "Namman Muay" znači mazanje za boksače. Predstavljalo se kao mast koja je boksačima pomogla da se bore duže, ali sada ga tisuće korisnika koristi u svakodnevnom životu.

 

Ovi posebni pripravci potječu iz 1930-ih, a napravio ih je travar Thongtoson Intratat. Njegov životni cilj bio je pomoći ljudima u korištenju ljekovitog bilja i vjerovao je da postoji biljka za svaki problem. Stoga je eksperimentirao i tražio formulu koja bi ljudima omogućila život bez nelagode, brži oporavak nakon tjelesne aktivnosti i ublažavanje škripavih zglobova.

 

Njegovu formulu prvi su 1937. godine isprobali njegovi ozloglašeni tajlandski boksači. Ali danas ga koriste tisuće običnih ljudi poput vas.

 

Svi mi provodimo godine radeći ponavljajuće pokrete na poslu, sjedeći satima u lošem položaju i opterećujući svoje tijelo intenzivnim treningom... a sve to uzrokuje trajnu štetu tijelu.

 

 

Naš život je stalna borba dok se jednog dana ne probudimo i osjećamo kao da smo upravo završili boksački meč. Svi smo mi boksači na ovaj ili onaj način. Što smo stariji, to se više štete nakuplja u našem tijelu.

 

I zato je Intratat razvio svoju jedinstvenu formulu s 3 ključna sastojka koja se nalaze u biljkama.

 

Ovim pripravcima možete dramatično smanjiti bilo kakvu nelagodu, opustiti ukočene zglobove i umiriti napregnute mišiće.

 

funkční oblečení

U odjeljku nema proizvoda.