Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Veliki popusti na zimske jakne i hlače do 60% popusta pogledajte

Pokeat

Pokeat - češki brand specijaliziran za proizvodnju punopravne hrane, koju uvijek možete imati pri ruci. Sadrži sve potrebne hranjive tvari, 100% je prirodan i ne treba ga nikako pripremati. Stoga je zdrava alternativa užine u džepu . Možete jesti zdravo bilo kada, bilo gdje, jednostavno i zabavno! 

 

 

Iza brenda Pokeat stoji uspješni cestovni biciklist Petr Vakoč (među ostalim sudionik Tour de Francea) sa svojim kolegom Michalom Kočijem . 

Oboje su riješili problem da je dobivanje zdrave hrane često prilično komplicirano, a ponekad i praktično nemoguće. Petr je imao komplikacija posebno na cestama, koji kao profesionalni sportaš putuje konstantno. Michal ponovno tijekom svog radnog angažmana, gdje mnogo puta između sastanaka nije preostalo ništa drugo nego posegnuti za nečim nezdravim. 

"Oboje vjerujemo u zdrav način života i shvaćamo koliko je hrana važna za kvalitetu života. Istodobno, znamo da kad osoba ne stiže jesti pravilno i redovno, uglavnom trpi zdravlje. Nismo više htjeli praviti kompromise i počeli smo razmišljati o tome kako s jednim proizvodom spasiti dvije najvažnije ljudske komponente - zdravlje i vrijeme - i tako je nastao Pokeat . "

Prikaži više

bundy

U odjeljku nema proizvoda.