Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Smellwell

SmellWell™ je švedska tvrtka koja nudi inovativna rješenja za smrdljive cipele, torbe i rukavice . Jednako se dobro koriste u ormarićima ili teretanama .
Marka nudi prirodno i učinkovito rješenje za apsorpciju vlage i uklanjanje mirisa u svim vrstama okruženja gdje je miris problem. Razvoj proizvoda započeo je 2012. Nakon što je isprobao različite proizvode na tržištu, brend je odlučio razviti vlastito rješenje. Rezultat dvogodišnjeg razvoja i testiranja bilo je lansiranje SmellWell proizvoda na švedsko tržište 2014. godine.

 

Zajedno s kemičarima iz Chalmersa u Göteborgu, tvrtka je 2013. počela istraživati što stvara miris u cipelama koji su mnogi iskusili. Pokazalo se da je vlaga glavni uzrok mirisa , te je stoga naglasak stavljen na razvoj proizvoda koji apsorbira vlagu. Osnova prvog prototipa bila je kombinacija upijača vlage s materijalima koji učinkovito uklanjaju mirise. 

Jedna od glavnih komponenti SmellWell-a je aktivni ugljen , koji se koristi stotinama godina kao prirodan način pročišćavanja i filtriranja vode i zraka. Koristi se aktivni ugljen od bambusa koji mu omogućuje učinkovito upijanje i neutralizaciju mirisa, ali i upija vlagu. Bambus je također dobar u pogledu održivosti jer vrlo brzo raste, što znači da sječa ne utječe na ponovni rast.

Ostali materijali u SmellWell sastoje se od soli i minerala sa svojstvima koja im omogućuju da upijaju vlagu iz zraka u obliku znoja. Materijal je zatvoren unutarnjom netkanom tkaninom. Djeluje kao membrana držeći sve komponente, ali omogućuje odvod vlage iz cipele ili opreme u vreći.

Prikaži više

batohy
Pronađeni proizvodi: 2

Proizvodi

18,66  (8.25 %) 17,12  129 kn

Usporediti

13,30  (11.2 %) 11,81  89 kn

Usporediti