Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Vegan

Veganski proizvodi također se odnose na industriju odjeće. Ako želite biti sigurni da kupujete čisto vegansku odjeću, odaberite proizvode s oznakom Approved Vegan.

U sklopu veganskih proizvoda ne morate birati samo one s certifikatom. Također se možete orijentirati prema materijalima. Za odjeću imate mogućnost odabira prirodne ili sintetičke, a to su pamuk, lan, konoplja, bambus, piñatex, likra, akril, silon i mnogi drugi.

Ako želite biti potpuno sigurni, odaberite odjeću s Vegan certifikatom. Unutar tekstilne industrije najpoznatiji i najstroži certifikat je Approved Vegan, čiji je pokrovitelj organizacija Peta.

Neprofitna organizacija PETA bori se za prava životinja i fokusirana je uglavnom na industriju odjeće i kozmetike. Certifikat Approved Vegan potrošaču jamči ne samo da odjeća nije izrađena od životinjskih materijala, već i da životinje nisu zlostavljane u cijelom lancu proizvodnje.

 

Zdroje: petaapprovedvegan.peta.org

Predstavljanje vlastitih brendova: Zulu, Warg, MOOA

O brendovima

U 4campingu svoje profesionalno iskustvo prenosimo na privatnu proizvodnju.

Povijest brenda Pinguin

O brendovima

Povijest proizvoda marke Pinguin počela se ispisivati oko 1986. godine u jednosobnom stanu u Brnu.

Povijest brenda Hanwag

O brendovima

Z malé dílny v Německu až na vrcholy hor celého světa. Značka Hanwag slaví 100 let. Přečtěte si něco o jejich historii a taky o tom, co má značka v plánu nadále.