Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Ne zanimaju me popusti i akcije, želim sakriti prozor.

Besplatna dostava

Rastuća vreća za spavanje Patrol brenda Boll može se produžiti do 35 cm, zahvaljujući čemu će je vaše dijete koje brzo raste koristiti nekoliko godina zaredom.

Izaberite varijantu
Dostupno Rok isporuke
od 84,99  od 640 kn
 • Preporučuje nas 99% kupaca.
 • 30 dana za povrat robe

Info o produktu

Boll je jedan od vodećih čeških proizvođača outdoor dodataka i ruksaka namijenjenih penjanju, ekspedicijama, trekkingu, planinarenju, biciklizmu, sportu i ostalom aktivnom slobodnom vremenu. Ruksaci i svi drugi proizvodi koje Boll dizajnira i proizvodi strogo se testiraju prije nego što se stave na tržište. 

Prije nekoliko godina tvrtka je svom asortimanu dodala i vreće za spavanje. Boll vreće za spavanje odjednom su postale uspješne, osobito "rastuće" dječje vreće za spavanje Boll Patrol .

Više o brendu

Kupite li Boll Patrol vreću za spavanje svom trogodišnjem sinu za njegovo prvo kampiranje u šatoru, ne morate brinuti da ćete za godinu dana morati kupiti veću jer će vreća za spavanje rasti s Vaše dijete do njegove visine od 155 cm. U hladnijim noćima cijenit ćete oblikovanu kapuljaču na spuštanje, topli unutarnji ovratnik i nogavicu koja štiti dvosmjerni patentni zatvarač od zapinjanja i prodora hladnoće. Unutarnji sloj vreće za spavanje izrađen je od posebno mljevenog poliestera, prirodno hipoalergenog, koji podsjeća na fini pamuk.

Rasponi temperatura izvedeni su iz jednadžbi za odrasle. Djetetovo tijelo ima drugačiji metabolizam, stoga preporučamo temperaturnim rasponima dodati 3 ºC.

Glavne prednosti vreće za spavanje Boll Patrol:

 • anatomski oblik mumije
 • štedi vaš novac - raste s djecom, produžetak do 35 cm
 • podesiva oblikovana kapuljača
 • izolirani unutarnji ovratnik
 • dodan izolacijski sloj oko stopala i listova
 • izolacijska noga patentnog zatvarača
 • YKK zatvarač s dvostrukim klizačem protiv smjera
 • unutarnji sigurnosni mrežasti džep za male predmete i dokumente
 • pogodan za visinu od 120-155 cm
 • kompresijski paket

Kako odabrati dječju vreću za spavanje

Parametri

Proizvođač Boll
Linija proizvoda Patrol
Patentni zatvarač
Lijevi patentni zatvarač je više za dešnjake, a desni za ljevoruke, ali ni patentni zatvarač postavljen na istoj strani s dominantnom rukom ne sprječava udobno korištenje. Ako želite spojiti vreće za spavanje, trebat će vam jedna s lijevim patentnim zatvaračem (oznaka L, lijevo), a druga s desnim patentnim zatvaračem (R, desno).
lijevi / desni
Namjena
Dječje
Težina
1,15 kg
Unutrašnji materijal
Poliester Tender Touch
Vanjski materijal
Poliester WR
Izolacijsko punjenje
Microfiber Dual
Pakirana veličina
18 x 38 cm
Ugodna temperatura
Temperatura na kojoj žena ili dijete još ne osjeća hladnoću u opuštenom položaju. Prema europskoj normi EN 13537, to je temperatura koja se računa za standardnu ženu (dob 25 godina, težina 60 kg, visina 1,60 m, tjelesna površina 1,62 m2).
0 °C
Optimalna temperatura
Ovo je najniža temperatura na kojoj standardni muškarac (dob 25 godina, težina 70 kg, visina 1,73 m) ne osjeća hladnoću u vreći za spavanje (prema europskoj normi EN 13537).
-6 °C
Ekstremna temperatura
Temperatura iznad koje standardna žena (25 godina, težina 60 kg, visina 1,60 m, tjelesna površina 1,62 m2) riskira oštećenje organizma (od prehlade do težih posljedica).
-24 °C
Kroj
Dvije su osnovne vrste vreća za spavanje – u obliku deke (poplun) i mumije. 1. Deka (poplun) - jednostavnija vreća za spavanje za manje zahtjevne uvjete. Može se otkopčati. 2. Mumija – svojim oblikom smanjuje gubitak topline. Ima trakicu za povlačenje vreće za spavanje oko glave kako bi se smanjio gubitak topline. Lakši je, može se pakirati u manju veličinu. Podtipovi mumija su tada: a) Ovalna i produžena vreća za spavanje - pogodna za jače osobe i za one koji ne vole uske prostore. b) Anatomska mumija (fleksibilna) - najmanja težina, najbolja svojstva toplinske izolacije. Kopira oblik ljudskog tijela. Često se naziva "sarkofag".
mumija
Vrsta izolacijskog punjenja
Materijal koji osigurava toplinu. Postoje tri osnovne vrste: Prirodni materijal: perje Sintetička vlakna: šuplja vlakna i mikrovlakana
mikrovlakna
Mogućnost spajanja
Da
Visina tijela (do)
155 cm
Širina nogavica
42 cm
Širina u ramenima
62 cm
Boja
Ljubičasta / plava / zelena
Boja prema proizvođaču Bamboo / Blueberry / Ocean
Rok garancije 2 godine
Kod produkta
EAN kod:
Oznake

Slično

Dječja vreća za spavanje Boll Patrol Lite

(6.64 %) od 63,99  482 kn

Usporediti

Dječja vreća za spavanje Sir Joseph Kiki Basic 85

98,97  (20.19 %) 78,99  595 kn

Usporediti

Dječja vreća za spavanje Boll Stellar

(5.78 %) od 100,99  761 kn

Usporediti

127,84  (21 %) 100,99  761 kn

Usporediti

80,41  (15.45 %) 67,99  512 kn

Usporediti

73,94  (12.1 %) 64,99  490 kn

Usporediti

Vreća za spavanje Pinguin Savana Junior

64,38  (11.48 %) 56,99  429 kn

Usporediti

Vreća za spavanje Trimm Balance Jr.

55,56  419 kn

Usporediti

Usporediti sa sličnim proizvodima