Prijeđite na kategorije proizvoda Preskoči u košaricu Preskoči na navigaciju

Coleman Classic Awning

Zaklon

Popust: -10 % Besplatna dostava Zaklon Coleman Classic Awning

Coleman Classic Awning odlično je sklonište, koje možete pričvrstiti na većinu obiteljskih šatora, ali i na automobil ili karavan.

Na stanju Rok isporuke
Originalna cijena 619 kn 559 kn 74,19 
Popust: 60 kn -10 %
  • Poklone možete zmijeniti do 31.1.2023.
  • Besplatna dostava iznad 399 HRK.
  • Preporučuje nas 99% kupaca. 
  • 30 dana za povrat robe

Info o produktu

Coleman je vodeći svjetski proizvođač opreme za kampiranje i outdoor opreme, uključujući šatore, kuhala, peći i vreće za spavanje.

Marka Coleman osnovana je na samom početku prošlog stoljeća, kada je 1901. godine William C. Coleman proizveo prvih nekoliko komada prijenosnih petrolejskih svjetiljki . Podijelio je svjetiljke poljoprivrednicima u tom području, rekavši da ih mogu platiti tek nakon što su ih probali i samo ako su sa njima potpuno zadovoljni.

Više o brendu

Zaklon Classic Awning američkog brenda Coleman je odlično riješenje za sjenovito mjesto u blizini šatora, automobila ili karavana. Visina i širina se mogu lako podesiti zatezanjem ili otpuštanjem uzica, koje povezuju kraj šipke. Stražnji dio zaklona je fiksiran konopom, koji je klinovima pričvršćen za tlo. Zaklon je vrlo jednostavan za postavljanje zahvaljujući konstrukciji sa jednom šipkom, tako da možete odmah reagirati na zadane uvjete kampiranja. Bilo da je želite koristiti za stvaranje zaštićenog mjesta za sjedenje, zaštićeni prostor za stvari ili za pokrivanje oštećene nadstrešnice šatora ili ulaza od kiše. 

Prednosti zaklona Coleman Classic Awning:

  • podesiva širina i visina
  • lako postavljanje
  • jednostavan za pakiranje i lagan
  • vodootporan
  • praktičan dodatak za kampiranje

Produženo jamstvo Coleman 

 

Parametri

Proizvođač Coleman
Težina
2.9 kg
Materijal konstrukcije šatora
Materiál použitý na výrobu prutů/tyčí. Rozlišuje se: 1. Laminát (fibreglass) 2. Durawrap/Wrapflex 3. Hliník (různé směsi) 4. Dural = duraluminium (tvrdý hliník) 5. Ocel 6. Karbon/kevlar
laminat (fibreglass)
Otpornost tropica
Tropiko = gornji dio dvoslojnog šatora. Karakterizira ga vodeni stup = sposobnost materijala da izdrži pritisak vode. Označeno u milimetrima.
3000 mm
Dimenzije šatora
462 x 462 cm
Pakirana veličina
76 x 28 cm
Boja
siva
Rok garancije 3 godine
Kod produkta 00000770
EAN kod: 3138522050818