Boca od nehrđajućeg čelika Hydro Flask Standard Mouth od 18 oz (532 ml) ima izvrsna izolacijska svojstva i nudi vam topli ili hladni napitak za bilo koju sportsku aktivnost.
Info o produktu
Sa sjedištem u Bendu, Oregon (zapadni dio SAD -a), Hydro Flask je osnovan 2009. godine lansiranjem prve potpuno izolirane boce. Do 2011. imali su prodaju od 1 milijun primjeraka. Zatim su se okrenuli tržištu piva i napravili prvu izoliranu posudu za pivo (tzv. growler). I od tada se nisu zaustavili.
Sada nude više od 100 proizvoda u za četiri kategorije: hidratantni, za kavu, pivo i hranu.
Boca Standard Mouth od 18 oz (532 ml) najmanja je boca u Hydro Flask seriji sportskih boca od nehrđajućeg čelika. Njegova dvostruka konstrukcija od nehrđajućeg čelika s vakuumskom izolacijom daje izvrsnu toplinsku izolaciju. Može održati piće hladnim do 24 sata i toplim do 12 sati. Savršena je za kratke izlete u prirodu, u teretanu ili za bilo koju drugu sportsku aktivnost.
Glavne prednosti Hydro Flask Standard Mouth boce:
dvostruka konstrukcija od nehrđajućeg čelika
vakuumska izolacija s izvrsnim svojstvima toplinske izolacije
izolacijska Flex Capa s pomičnim remenom za nošenje ili pričvršćivanje na ruksak
Metalne boce su teže od plastičnih boca. Ne upijaju mirise, ali mogu utjecati na okus, posebno kiselih pića. Sklonije su ogrebotinama i udubljenjima. Mnoge plastične boce opremljene su praktičnim značajkama, kao što su integrirane pojilice, ručke ili fleksibilno tijelo, što ih čini lakšim za korištenje i nošenje.
Metal
Boja
bijela
/
crna
/
petrolej plava
/
siva
Eko Certifikati
Što pojedini certifikat znači možete pročitati OVDJE.
Tako često zanemarena, a tako važna. Zaslužna je za izvrsne rezultate sportaša, ali utječe i na njihove padove i neuspjehe. Ako je dugo zanemarimo, može doći do dugotrajnih ili kroničnih bolesti. O čemu pričamo? O regeneraciji. Zašto je to toliko važno? Kako pravilno regenerirati i što za to koristiti?
Zar zaista želite na putovanjima jesti samo hladne sendviče? Skuhajte topli obrok i vi u prirodi! Što ponijeti sa sobom i na što pripaziti, sve to možete saznati u današnjem članku.